Karhut ja OLS vahvistivat asemiaan isoilla vierasvoitoilla

Karhut otti F-liigassa ison voiton, kun se kaatoi vieraissa Steelersin 8-3 ja nousi hämeenlinnalaisten ohi pois suoran putoajan paikalta. Illan toisessa ottelussa OLS vahvisti asemiaan taistelussa pudotuspelipaikasta kaatamalla Lahdessa LASBin 10-6.

Hämeenlinnassa väännettiin vielä toisen erän lopulla lukemissa 3-3 ennen kuin Juuso Ahola laukoi porilaiset 4–3-taukojohtoon. Päätösjakson puolivälissä iski Eero Vanhatalo eron kahteen, ja kahdesti peräkkäin osunut Tomi Jerkku sekä Ahola ehtivät vielä komistella lukemia viimeisellä kympillä. Jerkun päivän tehot olivat 3+1 ja Aholan 2+1.

Lahdessa repi OLS eroa jo avauserässä, kun se karkasi kotijoukkueen 1–1-tasoituksen jälkeen 6–1-taukojohtoon Joni-Arttu Siepin osuessa kahdesti ja Olli Kinnusen, Petri Niemelän ja Olli Wikstedtin kerran. LASB kykeni kuromaan eron vielä kahdesti kolmeen maaliin, mutta lopussa Eetu Ijäs ylivoimalla Olli Wikstedt kasvattivat taas eroa ennen Daniel Megyaszain kavennusta. Päivän hahmo oli kiistatta Joni-Arttu Sieppi, joka säesti hattutemppuaan vielä kolmella syöttöpisteellä.

Seitsemäntenä olevalla OLS:lla on nyt pisteen etumatka EräViikinkeihin ja neljän pisteen kaula SPV:hen. Otteluita on OLS:lla pelaamatta kolme, EräViikingeillä kaksi ja SPV:llä vielä viisi.

Arkistokuva: Ari Arola