Uutiset

F-liiga x Tiketti - uusi yhteistyö käyntiin: "Laajuudessaan ainutlaatuinen"

F-liiga on sopinut uuden yhteistyösopimuksen Tiketin kanssa. Sopimus on mallia 1+3 vuotta.

Yhteistyö mahdollistaa jatkossa F-liigan joukkueille tasavertaisen lipunmyyntimahdollisuuden. Uusi sopimus kattaa sekä miesten että naisten sarjat.

– Haluamme olla rakentamassa uutta yhtenäisempää lipunmyyntikokonaisuutta faneille. Tiketti on kotimainen firma, joka oli heti alusta alkaen innostunut uudesta yhteistyöstä. Neuvottelujen tuloksena saatiin aikaiseksi historiallinen sopimus, joka on laajuudessaan ainutlaatuinen, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen avaa.

– Yhteistyön myötä voimme mahdollistaa kuluttajille monikanavaisen ja asiakasystävällisen lipunmyynnin ratkaisun.  Ennakkoliput F-liigan peleihin voidaan hankkia seurojen omien sivujen lisäksi myös fliiga.comin sivuston kautta. Tiketti räätälöi jokaiselle F-liigaseuralle omat seurasivut myös Tiketin omaan järjestelmään ja se viimeistelee upean kokonaisuuden, Nurminen tunnelmoi.

Myös Tiketin puolella ollaan mielissään uudesta yhteistyöstä. F-liigan lanseerausta on seurattu mielenkiinnolla.

– Odotamme innolla tulevaa tiivistä yhteistyötä hienon lajin parissa. Olemme jo tehneet hedelmällistä yhteistyötä parin seuran kanssa ja on hienoa päästä laajentamaan tätä yhteistyötä myös liigatasolla. Uskomme, että yhdessä saamme ottelutapahtumat ja lajin suosion vieläkin korkeammalle tasolle. Tiketti ja F-liiga jakaa samat arvot mm. tasa-arvoisuudesta, joten on senkin puolesta mahtavaa päästä osaksi F-liigan strategiaa ja saavuttamaan yhteisiä tavoitteita, Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa kommentoi.

Sekä F-liigan että Tiketin tavoitteena on helpottaa katsojan ottelukokemusta.  Se näkyy niin irtolippujen kuin kausikorttien ostajille.

– Hienoa päästä kehittämään sekä meidän että F-liigan ja seurojen tuotteita, palveluita, markkinointia ja viestintää ottelutapahtumiin liittyen. Ensimmäisenä pääsemme tarjoamaan kannattajille mobiililompakkoon tallennettavia kausikortteja, Tiketin asiakkuuspäällikkö Antti Merenvainio lisää.