Uutiset

F-LIIGASEUROJEN YHTEISTYÖKUMPPANUUSVIDEOT – OLS X MERANTI X JUHO SORRI

Joukkueiden yhteistyökumppanuuksia esittelevän videosarjan tämän kertaisessa jakossa esitellään OLS:n, Merantin ja Juho Sorrin yhteistyökuviota.  Meranti on mahdollistamassa Juho Sorrin pelaamista OLS:issa. Pelaajan ja yrityksen arvomaailma kohtaa tässä yhteistyössä.

Videosarjan tarkoituksena on esitellä liigajoukkueiden yhteistyökumppanuuksia ja kertoa miten monipuolisia kumppanuusmahdollisuuksia on niin liigaseurojen, F-liigan kuin molempien kanssa tehdä ja toteuttaa.

Lisää yhteistyökumppanuusmahdollisuuksista alla olevasta linkistä. Mikäli teitä kiinnostaa yhteistyö F-liigaseuran kanssa, niin ota yhteyttä alla olevan Yhteistyökumppanuudet linkin alla ja yhdistämme teidän keskustelemaan seuran yhteyshenkilön kanssa.

Yhteistyökumppanuudet

OLS:n yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.

TPS:n yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.

Classicin yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.