Uutiset

Sveitsiläisväriä F-liigaan - Tiikerit nappasi Timon Merzin

Tiikerit vahvistaa ensi kauden joukkuettaan 19-vuotiaalla Timon Merzillä.

Nuori puolustaja siirtyy Tiikereihin HC Rychenberg Winterthurista, jota on edustanut koko uransa. Merz on tuttu nimi myös Sveitsin junnumaajoukkueista.

– Valmistuttuani koulusta päätin pitää välivuoden opiskeluista ennen kun suuntaan yliopistoon ja pelattuani usean vuoden samassa seurassa samat ihmiset ympärilläni, koin että kaipaan muutosta. Sveitsin U19-maajoukkueen päävalmentajan ollessa suomalainen, sain hänen kauttaan kontakteja Suomeen. Olin yhteydessä päävalmentajaan Janne Juotteeseen ja yhteinen sävel löytyi Tiikereiden kanssa!

Merz on ehtinyt viettää Suomessa jo noin viikon. Odotukset alkavasta vuodesta ovat korkealla.

– Salibandy Suomessa poikkeaa hiukan sveitsiläisestä pelityylistä. Suomessa tekniikka on edellä ja Sveitsissä puolestaan peli on fyysisesti kovempaa. Olen saanut kuvan Tiikereistä että täällä tehdään hienoa työtä pelaajien kasvatuksesta F-liigaan asti ja nuoret pelaajat saavat kokemusta kovista otteluista jo nuorella iällä.