Joona Heiskasen neljä maalia liikaa Josballe – FBC Turku ensi kertaa F-liigaan!

FBC Turku nousi ensimmäistä kertaa historiassaan miesten ylimmälle sarjatasolle, kun se kaatoi Josban suoraan kolmessa ottelussa ja pelaa ensi kaudella F-liigassa. Joona Heiskanen nousi neljällä maalillaan turkulaisten sankariksi, kun Josba kaatui Kupittaan ratkaisuottelussa 4-2.

Ottelu näytti ratkeavan jo toisen erän puolivälissä, kun Joona Heiskanen viimeisteli hattutemppunsa nostamalla läheltä turkulaiset 3–0-johtoon. Josba ei kuitenkaan antautunut: Kasper Tähkä kiskaisi erän loppuun kaukolaukauksella kavennuksen, ja kolmannen erän viidennellä minuutilla Eetu Kuittinen ohitti vastustajan ja laukoi vieraat jo maalin päähän. Sitten iski kuitenkin kukapa muu kuin Joona Heiskanen. Laukaus keskeltä sektoria kruunasi näyttävän syöttökuvion, ja loppunumerot olivat valmiit jo 12 minuuttia ennen loppusummeria.