Uutiset

F-liiga ja Kivra jatkavat yhteistyötä - jokainen ladattu lippu kasvattaa hyväntekeväisyspottia

F-liiga ja digipostipalvelu Kivra aloittivat yhteistyön keväällä 2022 ja se jatkuu koko kauden 2022-23. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on sujuvoittaa tapahtumalippujen vastaanottamista ja käyttämistä otteluissa ja tukea samalla lasten ja nuorten liikuntaa. 

Kaikki Tiketin kautta ostetut F-liigan liput sekä kausikortit voi vastaanottaa ilman toimitusmaksua digipostipalvelu Kivraan. Samalla jokaisesta Kivraan toimitetusta lipusta kasvaa F-liigan ja Kivran keräämä hyväntekeväisyyspotti, jolla tuetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusta.

Lahjoitamme jokaisesta kauden 2022-2023 aikana Kivraan toimitetusta F-liigan ottelulipusta ja kausikortista 0,50 euroa hyväntekeväisyyteen. Kevään 2022 pudotuspeleistä kertyi yhteensä 4 000 euron potti, joka luovutettiin F-gaalassa Salibandyn Tuki -säätiölle. Varat tullaan kohdentamaan vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan.

Kaikki F-liigan peleissä käyvät voivat helposti kerryttää hyväntekeväisyyspottia 

Jokainen Kivraan rekisteröitynyt ottelukävijä voi lippuostoksilla kasvattaa hyväntekeväisyyspottia. Kun valitsee Tiketti.fi -verkkokaupassa ottelulippujen tai kausikorttien toimitustavaksi Kivran, saa liput ilman toimitusmaksua Kivraan. Samalla jokaisesta lipusta kertyy 0,50 euroa hyväntekeväisyyteen. Näin F-liigan otteluihin menijät voivat pienellä konkreettisella valinnalla olla keräämässä yhteistä pottia lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi.

Turvallinen digiposti auttaa keskittämään kaikki arjen dokumentit 

Kivran tavoitteena Suomessa on luoda turvallinen ja kestävä digiposti ja auttaa kuluttajia keskittämään eri kanaviin pirstaloituneen dokumenttienhallinnan yhteen palveluun. Tapahtumaliput ovat luontainen osa kuluttajien arkea ja luonnollinen osa digipostia sekä sujuvampaa tapahtumaelämystä. Ottelu- ja tapahtumalippujen lisäksi myös muut arjen tärkeät dokumentit kuten postit, laskut, sopimukset, todistukset, työeläkeotteet ja takuukuitit voi keskittää Kivraan. 

F-liigan ja Kivran vastuulliset arvopohjat kohtaavat erinomaisesti ja yhteistyössä se konkretisoituu lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikunnan tukemisella.  Yhteistyö alkoi pudotuspelikeväänä 2022 ja jatkuu koko kauden 2022-23.

Lataa Kivra tästä ja hyppää mukaan tukemaan nuorten ja lasten liikuntaa!