Classic venytti voittoputkeaan FBC Turun kustannuksella

Nousuvireinen mestari Classic nappasi viidennen perättäisen voittonsa F-liigan miesten sarjassa, kun se kaatoi kotonaan jumbo FBC Turun lopulta 8-2.

Oskari Heikkilä laukoi tuoreen cupmestarin Classicin johtoon avauserän ainoalla maalilla, mutta toisessa nousijajoukkue osoitti sitkeyttään. Se tuli erän aluksi tasoihin Julius-Emil Huppusen ylivoimamaalilla, ja Classicin karattua 4–1-johtoon Aaro Ollikainen kavensi vielä eron kahteen. Lukemat 4-2 paistoivat Lempäälän Bläk Boksin tulostaululla vielä yhdeksän minuuttia ennen loppua, mutta lopussa kotijoukkueen rynnistys komisteli lukemia. Ensin osui Sami Johansson, sitten Ville Lastikka sekä Johansson tyhjiin ja vielä Toni Salmisen poikkipassista Albert Koskinen. Loppuun saatiin vielä pikku jäähysuma, kun ensin Classicin Oskari Heikkilä ja FBC:n Nikolas Laaksonen nahistelivat itsensä istumaan ja sitten nousi käsi ensin Classic-vahti Oskar Sillanpäälle protestoinnista ja viimeisellä minuutilla vielä Eetu Sikkiselle.

Classic nousi voitollaan kahden pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta sarjakärki TPS:stä.

Huomenna sarja jatkuu ottelulla EräViikingit–TPS.

Arkistokuva: Esa Takalo