Westend Indians karkasi Jymyltä kolmannessa erässä

Westend Indians nousi F-liigassa ohi Nokian KrP:n kolmanneksi kaataessaan sunnuntain ainoassa ottelussa Nurmon Jymyn maalein 9-6. Indians on toki pelannut kolme ottelua KrP:tä enemmän.

Indians vei heti avauserän 3-1, ja toisen aluksi Jani Rauhala kiskaisi takayläkulmaan jo 4-1. Jymy kiri kuitenkin Eemil Äijälän ja Matias Mäenpään osumilla maalin päähän, ja Indiansin Petr Majerin komean maalin jälkeen Eetu Sariola sai tilaa kiskaista toisen tauon tilanteeksi 5-4. Kolmannessa erässä kotijoukkue repi sitten ratkaisevan eron. Petr Majer nosti pitkään maalilla kimpoilleen kuulan yli Jymy-vahti Aki Karjalaisen, Leevi Auranen sijoitti Valtteri Kainulaisen passista takakulmaan 7-4 ja Jasper Auvinen linkosi vielä ylivoimalla 8-4. Jymyn kaksi kavennusta eivät riittäneet tänään edes pisteeseen, kun loppusekunneilla vielä Sami Niskanen voitti irtopallon ja sijoitti sen vieraiden tyhjään verkkoon.

Valtteri Kainulainen syötti ”Heimon” maaleista tänään kolme, Petr Majer ja Jasper Auvinen osuivat kumpikin kahdesti.

F-liigan miesten sarja jatkuu heti maanantaina ottelulla EräViikingit–Nokian KrP.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää