Uutiset

Happeelle ja Happee Steamersille pistemenetyksiä – syynä hoitamattomat maksut

F-liigan miesten sarjassa pelaavalta Happeelta sekä Inssi-Divarissa pelaavalta Happee Steamersilta vähennetään molemmilta joukkueilta kaksi pistettä sarjataulukosta.

Vähennyksen taustalla on nykyiset sarjojen lisenssiehdot: seuroilla ei saa olla vanhoja velkoja Salibandyliitolle 12.2. tehtävän tarkistuksen yhteydessä. Mikäli saatavia on vielä tuolloin maksamatta, lähtee joukkueilta sarjataulukosta automaattisesti kaksi sarjapistettä.

Happeen pistemäärä on vähennyksen myötä 42 pistettä. Joukkue on sarjassa seitsemäntenä. Happee Steamers on tällä hetkellä Inssi-Divarissa kahdeksantena 31 pisteellä.

Pääsarjojen lisenssiehtojen määritelmä:

Kun seura hakee F-liigalisenssiä, seuralla ei saa olla velkoja, Salibandyliitolle tai SSBL Salibandy Oy:lle eikä verottajalle sellaista velkaa, josta ei ole laadittu verottajan hyväksymää maksusuunnitelmaa. Kun seura ilmoittaa F-liigajoukkueen sarjaan, sen tulee olla maksanut ilmoittautumismaksun ensimmäinen erä Salibandyliitolle. Edellä mainituista velkoja ja maksuja koskevista velvoitteista ei voida myöntää poikkeusta. Mikäli liigaseuralla on uusia maksuja rästissä Salibandyliitolle tai SSBL Salibandy Oy:lle määriteltyinä tarkastuspäivinä (27.11. ja 12.2.), F-liigajoukkueelta tehdään 2 pisteen pistevähennys sarjataulukosta välittömästi jokaisen tarkastuspäivän jälkeen.

Artikkelikuva: Anssi Koskinen