Classic jatkaa välieriin, Happeen kausi ohi

Classic eteni kolmantena joukkueena F-liigan miesten välieriin, kun se kaatoi vieraskaukalossa Happeen maalein 8-3 ja vei ottelusarjan voitoin 4-2.

Happeeta piti avauserässä pystyssä maalivahti Pietari Jääskeläinen, jonka huipputorjuntojen sikermän kuittasivat Eemeli Salinin ja Eetu Sikkisen rangaistuslaukausten torjumiset. Happee onnistui myös maalinteossa, kun Niko Laiti napautti avausmaalin ja toisessa erässä Stefan Hutzli laukoi laidasta jo 2-0. Vauhtiin päästyään Classic kuitenkin pusersi rinnalle ja ohi, ja kolmannessa erässä Otto Kilpi iski tilanteeksi jo 2-4.

Classicin Ville Lastikalle vihelletty pelirangaistus kontaktista laidassa avasi Happeelle vielä tilaisuuden, ja alku olikin hyvä Jami Mannisen nostaessa etuyläkulmaan 3–4-kavennuksen. Sitten kuitenkin repesi, kun Nico Salon laitanousu vapautti Aaro Helinin nostamaan vieraille viidennen maalin, ja loppuminuuteilla Classic sai sitten komistella lukemia isäntien yrittäessä riskillä.

Tiistaina on vuorossa SPV:n ja Nokian KrP:n kuudes kohtaaminen Seinäjoella. Tuota sarjaa johtaa KrP voitoin 3-2.

Arkistokuva: Esa Jokinen