Hurja avauserä pohjusti tuloksen – FBC Loisto tasoitti välierävoitot

FBC Loisto tasoitti naisten välierissä voitoiksi 1-1 kaatamalla TPS:n 5-4.

Ensi kertaa välierissä pelaava Loisto sai unelma-alun, kun se latoi avauserässä pallon neljästi hallitsevan mestarin verkkoon. Laura Pakarinen ja Ulla Valtola kilauttivat pallon kehikon kautta sisään, Eeva-Maria Heininen osui seinäsyötön jälkeen maalin edestä ja Ella Virtasen 4-0 upposi kaukolaukauksella, jonka jälkeen TPS-maalissa aloittanut Lisette Blomqvist teki tilaa Wilma Holmille. TPS kavensi toisessa erässä kahdesti, mutta minuutti ennen toista taukoa Laura Pakarinen osui Loistolle illan voittomaaliksi jääneen 5–2-osuman. Meri-Helmi Höynälä erän viimeisellä minuutilla ja Jenna Saario seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua kavensivat vielä, mutta lukuisat tuhlatut avopaikat maksoivat lopulta TPS:lle voiton.

Joukkueiden kolmas kohtaaminen nähdään Kupittaalla torstaina.

Arkistokuva: Anssi Koskinen