Nokian KrP katkaisi sarjan – välieräpareiksi Oilers–Indians ja Classic–Nokian KrP

Nokian KrP nappasi F-liigan viimeisen miesten välieräpaikan, kun se kaatoi vieraissa SPV:n 3-2 ja vei ottelusarjan voitoin 4-2. Välieräparit ovat näin derbyisät Oilers–Westend Indians ja Classic–Nokian KrP.

Tänään nähtiin maaleja vasta toisessa erässä, jossa ensin Juuso Keskinen ja Kim Hyrkkösen tasoituksen jälkeen Konsta Haukkala veivät vuorollaan Peliveljet johtoon ja kiinni sarjan venyttämiseen. Kolmas erä oli kuitenkin ennakkosuosikki KrP:n. Mikko Laakso tasoitti kaukolaukauksella heti erän ensimmäisellä minuutilla, ja KrP:n selvitettyä Olli Arkkilan jäähyn oli voittomaalin vuoro. Vili Liponen tarjoili kulmavapaalyönnin kovin vapaaksi jääneelle Kim Hyrkköselle, joka linkosi takatolpan viereen illan toisensa ja ottelun voittomaalin.

Arkistokuva: Esa Takalo