TPS:n vuoro voittaa vieraissa – kulta katkolla Kupittaalla huomenna

TPS on voiton päässä kolmannesta perättäisestä F-liigan mestaruudesta, kun se löi Classicin Lempäälässä maalein 6-2 ja johtaa finaalisarjaa 3-2. Kulta on katkolla huomenna Kupittaalla.

Sarjan kaikki neljä ottelua olivat päättyneet vierasvoittoihin, ja sitä alettiin pohjustaa tänäänkin TPS:n viedessä avauserän 2-1. Sen loppuun Classic otti vielä kohtalokkaan kaksiminuuttisen, ja toiseen erään jatkuneella ylivoimalla Seraina Fitzi läppäsi maalin edestä turkulaisille jo kolmannen osuman. Eikä siinä vielä kaikki. Kun Veera Kuosmanen iski vastaiskun päätteeksi ja vielä Noora Rantanen siivestä puolustajan mailan kautta, johti TPS toisella tauolla jo 5-1. Alma Laitila kavensi vielä Classicille ylivoimalla runsaat viisi minuuttia ennen loppua, mutta kotijoukkueen yrittäessä ilman maalivahtia Jenna Saario löi tyhjiin viimeisen niitin.

Kuvat: Jyri Hömmö