TPS kolmannen kerran peräkkäin F-liigan mestari – Classicin kiri alkoi liian myöhään

TPS juhlii kolmatta perättäistä F-liigan naisten mestaruuttaan kaadettuaan 1047 katsojan riemuksi Classicin kotonaan maalein 5-4. TPS vei ottelusarjan voitoin 4-2. Kupittaalla jännitti uusi naisten finaalisarjojen ennätysyleisö 1 047 katsojaa.

Kuudennen loppuottelun avauserä rutistettiin tasalukemiin 1-1, ja toisessa Seraina Fitzi ja Laura Rantanen siirsivät hallitsevan mestarin jo 3–1-johtoon. Johanna Homi kavensi Classicille, mutta erän viimeisellä minuutilla eroa oli taas kaksi maalia Veera Kuosmasen kasvatettua TPS-johtoa. Päätöserän puolivälissä Noora Rantanen iski jo 5-2 kevään tehopelaaja Meri-Helmi Höynälän syötöstä. Ensin Natalia Pitkäkangas ja puoli minuuttia ennen loppua maalin edestä Suvi Hämäläinen kavensivat Classicille, mutta sitten loppui kiriltä aika kesken.

Toissa vuonna TPS löi finaaleissa PSS:n ja viime vuonna Classicin.