Uutiset

TALLINK SILJAN JA SALIBANDYN YHTEISTYÖ LAAJENEE

Tallink Siljan ja salibandyn pitkäaikainen yhteistyökumppanuus jatkuu. Uusi Salibandyliittoakin koskeva sopimus ulottuu vuoden 2025 loppuun asti.

Sopimuksen keskeisimpiä sisältöjä ovat ensi vuoden toukokuussa järjestettävä F-gaala sekä marraskuussa 2025 järjestettävä Suomen Salibandyliitto ry:n 40-vuotisjuhla. Molemmat juhlatilaisuudet järjestetään Tallink Siljan laivoilla. Uusi sopimus julkaistiin perjantaina Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksissa, joka on isännöinyt F-gaalaa upeasti menneen kolmen vuoden ajan.

Tämän kauden tapaan yleisöllä on myös ensi kauden päätteeksi mahdollisuus äänestää F-liigakauden viihdyttävintä miesten ja naisten sarjan pelaajaa. Molemmat pelaajat palkitaan Tallink Siljan toimesta.  Yleisö äänesti tänä keväänä miesten sarjan voittajaksi Jymyn akrobaattisen maalivahdin Aki Karjalaisen sekä naisten sarjan viihdyttävimmäksi Welhojen mailataituri Kiia-Maria Kurun.

– Tallink Siljan tarjoamat laadukkaat ja laajat palvelut ovat ylittäneet odotuksemme. Haluamme molemmat viihdyttää ihmisiä laajasti ja nyt solmittu uusi sopimus tarjoaa siihen erinomaiset mahdollisuudet. Kauden viihdyttävin F-liigapelaajaäänestys keräsi kahdessa viikossa yli 7 000 ääntä, joka on tärkeä signaali meille salibandy-yleisön halukkuudesta vaikuttaa osaltaan palkittaviin. Odotan innolla ensi vuoden F-gaalaa ja Salibandyliitto 40-vuotisuhlia, kertoo salibandyn myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko.

 – Olemme kuljettaneet salibandy-yhteisöä erilaisilla turnausmatkoilla pitkään niin Suomen, Ahvenanmaan ja Ruotsin kuin Viron ja Suomen välillä. Yhteisön ilo ja ammattimaisuus edustavat myös meidän arvojamme, joten on luonnollista laajentaa yhteistyötämme myös F-lIigan tärkeisiin tapahtumiin – laivat ovatkin mitä parhaimpia paikkoja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, tunnelmoi Tallink Siljan Myyntijohtaja Jani A Mäkelä.

Tallink Silja Oy on osa Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Laivamme risteilevät Tallink Silja Line -brändin alla Suomesta Viroon sekä Suomesta ja Virosta Ahvenanmaan kautta Ruotsiin. Tallink Shuttle -pikalaivamme liikennöivät Suomesta Viroon. Tarjoamme laadukkaita reittimatkoja, elämyksellisiä risteilyjä, yritys- ja ryhmämatkoja sekä kokousmatkoja. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä ja Turussa sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 250 ja merellä noin 700 henkilöä. Tallink Grupp työllistää kaikkiaan noin 5000 henkilöä Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Latviassa ja Saksassa. www.tallinksilja.fi