EräViikingeillä puhtaan pelin avausviikonloppu – Welhot taipui 7-3

EräViikingit voitti avausviikonlopun toisenkin kotiottelunsa, kun Welhot taipui Tapanilan Mosahallissa maalein 7-3. Kuopiolaisille tappio oli viikonlopun toinen.

Kotijoukkue rakensi heti avauserään tukun tekopaikkoja, mutta Sonja Pehkonen Welhojen maalissa venyi pallon tielle yhä uudestaan. Tauolle mentiin lukemissa 1-1 Welhojen Kiia Tuomaisen kuitattua EräViikinkien Natalie Sandströmin ensimmäisen liigamaalin. Toisessa erässä Maura Paajanen, Eveliina Hana, Anni Räisänen ja Katerina Vachudova takoivat taululle seitsemässä minuutissa 5–1-johdon, mutta Welhot tuli vielä Petra Aallosen kaventaessa kahdesti. Heti päätösjakson aluksi Maura Paajanen kuitenkin laukoi kotijoukkueelle kuudennen ja pelin loppuhetkillä vielä Pinja Suhonen seitsemännen osuman. Maura Paajanen ja Petra Aallonen olivat saldolla 2+1 ottelun tehokkaimmat.