SB-Pro jätti SaiPan ilman maaleja, Suvi Hämäläisellä kahdeksan tehopisteen ilta

SB-Pro voitti F-iigan naisten sarjassa neljännen kerran peräkkäin, kun SaiPa kaatui puhtaasti 3-0. Lauantain toisessa ottelussa otti Classic samoin neljännen perättäisen voittonsa murjomalla vieraissa PSS:n 12-1.

Nurmijärvellä nähtiin avausmaalin vasta kolmannessa erässä, kun Laura Hietamäen laukaus ohitti SaiPan maalia vartioineen Saara-Sofia Rapon. Kotijoukkueen päästyä pelaamaan ylivoimalle laukoi Veronika Kopecka Hietamäen syötöstä eron kahteen, ja loppunumerot iski päätösminuutilla ylivoimalla tyhjiin Jenni Torkki. Nollapelin pelanneelle Milla Jaatiselle löytyi ottelupöytäkirjaan kuusi torjuntaa.

Pistepörssiä johtava Suvi Hämäläinen hurjasteli tehot 7+1, Veera Vilenius 2+3 ja Natalia Pitkäkangas 0+5 ottelussa, jossa Classic karkasi illan tehopelaajiensa johdolla avauserässä jo 5–0-johtoon. PSS:n ainokaisen laukoi kolmannnen erän alussa Ella Vasama Beatrice Kankaan syötöstä. Illan torjuntatilasto näytti PSS:n Arla Salolle 28 ja Classicin Juulia Katajalle neljä torjuntaa.

Sarja jatkuu keskiviikkona Helsingissä ottelulla EräViikingit–SB-Pro.