Uutiset

Valituslautakunta julkaisi perustelunsa, miksi Jani Kukkolan pelikielto ei muuttunut

Salibandyliiton valituslautakunta on julkaissut päätöksensä EräViikinkien valitukseen, jolla seura haki muutosta pääsarjojen kurinpitodelegaation Jani Kukkolalle määräämään kolmen ottelun pelikieltoon.

EräViikingit haki muutosta sillä perusteella, että F-liigan toimitusjohtajan ja sarjavastaavan vireille saattamaan kurinpitoasiaan olisi tullut soveltaa samaa määräaikaa kuin ottelun osapuolen kohdalla, jolloin asia tässä tapauksessa olisi liian myöhään vireille saatettuna tullut jättää tutkimatta.

Valituslautakunta katsoi äänin 2-2 puheenjohtajan kannan ratkaistessa, että mainittua määräaikaa ei ollut sovellettava silloin, kun kurinpitoasia tulee vireille toimitusjohtajan ja sarjavastaavan ilmoituksella. Kaksi jäsentä oli vastakkaisella kannalla.

Koko päätös