Uutiset

Tarinoita pelinumeroiden takaa: JP Auroila #4 ja Asko Santero #6

F-liigan uusi Tarinoita pelinumeroiden takaa -juttusarja esittelee värikkäimmät tarinat erilaisten numeroiden takaa.

Juttusarja esittelee tällä kertaa hieman poikkeuksellisesti kahden pelaajan tarinat: LASBin JP Auroilan ja Asko Santeron numerotarinat linkittyvät nimittäin vahvasti toisiinsa.

Molemmat ovat tottuneet pelaamaan numerolla #64. Kun duo siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan samaan F-liigajoukkueeseen, tuli eteen uusi pulma numeroiden kanssa.

 

Lue molempien tarinat tästä:

Asko Santero #6

-Sain muutamia vuosia sitten IFK:ssa alotellessani säbäuraani kakkosessa numeron 64, joka sitten jäi elämään vaihtaessani joukkuetta. Auroilan JP aloitteli samoihin aikoihin omia säbäpelejään Lahdessa ja otti tietysti saman numeron käyttöönsä. Ongelmia tuli pari kautta sitten, kun pelattiin Divaria samassa jengissä Vantaalla. Silloin JP nöyrtyi numeroon 63, koska tuli kesken kauden mukaan.

-Tänä vuonna kun tulin itse LASBiin oli isompi ongelma ja eihän me muuta keksitty kuin jakaa numero ”kahtia”. JP vetää 4:lla ja meikä 6:lla. Kunhan vielä saisi terveen paperit ja pääsisi uutta numeroa vielä käyttämäänkin. Mun mielestä kyllä oikeus 64:seen kuuluisi mulle…

JP Auroila #4

-Ettei nyt tule väärää kuvaa tästä, kenelle #64 kuuluis niin pistän nyt mun näkökulman:

-Kun tuli säbää aloiteltua muutama vuosi sitten, tärkeimpänä mielen päälläni oli, että millä numerolla olisi siistiä lähteä rokkamaan. Santeron Asa aloitteli samaan aikaan HIFK:ssa ja 64 oli siinä mielessä aika selkiö. Noh, tässä sitten viime vuosien aikana on meinannut tulla vähän ongelmia saman numeron suhteen kun menin Vantaalle Divaria pelaamaan ja Asalla oli siellä 64 varattuna. Silloin herrasmiehenä ajattelin, ettei  mennä sörkkimään sitä. Otin 63 numeron tuolle kaudelle.

-Nyt herra Santero tuli Lahteen ja ei tietenkään purematta niellyt numeron vaihtoa. Tällä kertaa en minäkään. Pitkien palaverien jälkeen pistettiin riita poikki ja numero pinoon. Nyt molemmat pelataan hyvin epäseksikkäillä numeroilla. Santero 6 ja Auroila 4. Kaikki tietää numeron 64 kuuluvan oikeesti mulle.