Uutiset

Videotutkintapyyntö ei tuottanut rangaistusta TPS-pelaajalle

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio ei määrännyt rangaistuksia 5.3. pelatun F-liigan ottelun TPS–Nokian KrP tilanteesta, josta Nokian KrP oli tehnyt videotutkintapyynnön.

Kurinpitodelegaatio tiivistää päätöksen perustelut seuraavasti:

Pelaajien liikkuessa poispäin kulmasta koskee Niemelä ensin Kruminsia käsivarteen, minkä jälkeen Krumins tönäisee Niemelää kädellään. Tämän jälkeen Niemelä kääntyy Kruminsia kohti ja tönäisee kääntyessään Kruminsia vasemmalla olkapäällään rintakehän yläosan alueelle. Käsiteltävässä tilanteessa on kurinpitodelegaation käsityksen mukaan kyse melko tavanomaisesta pelitilannetta seuraavasta riitelystä kahden pelaajan välillä.

Niemelän toiminta tilanteessa on ehdottoman moitittavaa ja tarpeetonta, mutta se ei ole kuitenkaan sillä tavalla väkivaltaista tai epäurheilijamaista, että sen perusteella Niemelälle tulisi tuomita jälkikäteen rangaistuksia

Tilanteesta ei tuomita rangaistusta.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Katso video tilanteesta: