TPS ei jättänyt epäselvyyttä Turun herruudesta, viime kevään draftin ykkösvaraus avasi maalitilinsä

Turun salibandyherruudesta ei jäänyt edelleenkään epäselvyyttä, kun kaikki viime kauden kolme paikallisottelua voittanut TPS murskasi FBC Turun 16-2. Ottelussa tehtiin myös lajihistoriaa, kun viime kevään F-liiga Draftin ykkösvaraus Krisjanis Tiltins avasi maalitilinsä sarjassa laukomalla FBC:n molemmat kavennukset.

TPS karkasi avauserässä pallonriistoilla, kun sellainen edelsi niin Pyry Kauppisen avausmaalia kuin Tuomas Ojalan 2-0-osumaakin. FBC:n kavennuksen jälkeen nähtiin lisää samaa, kun ensin osui onnistuneen prässin jälkeen TPS:lle Yannick Lindroos ja sitten taas Kauppinen. Toisessa erässä altavastaajan puolustus oli reikäjuustoa, ja TPS veikin keskimmäisen jakson tylysti 7-1. Päätöserässä jatkui liigamestarin dominointi, ja ilman FBC:n maaliin toisella tauolla vaihdetun Elmeri Laakson useita isoja torjuntoja numerot olisivat olleet vielä rumemmat.

Alex Eklundille merkittiin ottelupöytäkirjaan saldo 4+3, Pyry Kauppiselle 3+2 ja Jere Niemelälle sekä Waltteri Vesteriselle 2+1.

Sarja jatkuu perjantaina otteluilla Nurmon Jymy –EräViikingit ja Happee – Oilers.

Arkistokuva: Anssi Koskinen