Classicin pistetili auki maalijuhlissa – Ville Lastikka osui kuudesti

Avausottelunsa hävinnyt Classic avasi kauden pistetilinsä maalijuhlilla, kun FBC Turku taipui kotonaan Kupittaan palloiluhallissa osumin 18-6. Ville Lastikka laukoi tamperelaisten osumista kuusi.

FBC Turku ehti johtaa kauden kolmatta otteluaan hetken aikaa Joe Koppasen iskettyä avausmaalin, mutta jo yhdeksän minuutin kohdalla Jami Manninen, Ville Hietaranta, Konsta Tykkyläinen ja Tuukka Salo olivat ehtineet takoa lukemiksi 4-1 Classicille. Lisämurhetta kotijoukkueelle toi Aaro Ollikaiselle nostettu punainen kortti epäonnekkaasta osumasta Oskari Heikkilän päähän, ja seuranneella ylivoimalla Classic osui kahdesti. Ensimmäisellä tauolla vieraat johtivat jo 8-2, ja toisessakin erässä verkko FBC:n maalille vaihdetun Elmeri Laakson takana heilui viidesti. Päätöserässä kotijoukkue löysi tilaa kolmeen kavennusmaaliin, mutta niin iski myös Classic vielä viisi kertaa.

Ville Lastikka latoi Classicin maaleista tänään kuusi. Aaro Helin kartutti pistepussiaan saldolla 3+2, Konsta Tykkyläinen merkkautti 3+1 ja Tiitus Salokangas 2+2.

F-liigan miesten sarja jatkuu perjantaina otteluilla Happee–SPV ja LASB–Oilers. Happeen kotiottelussa surraan samalla legendaarisen Jyväskylän Monnarin ”hautajaiset”, sillä kyseessä on Happeen viimeinen kotiottelu siellä ennen siirtymistä uudelle Hirviareenalle Laukaan Leppävedelle.

Kuva: @ainesmedia