Jami Manninen johti Happeen vierasvoittoon Hämeenlinnassa

Jami Manninen laukoi kolme maalia ja syötti yhden, kun Happee kaatoi Hämeenlinnassa sarjajumbo Steelersin 6-4.

Salibandyliigassa pelattiin tiistaina yksi ottelu, jossa Happee haki Hämeenlinnasta pisteet Steelersiltä 6–4-voitolla. Ankarimmin Teräsmiehiä kuritti Jami Manninen, joka laukoi keskisuomalaisten maaleista kolme ja syötti yhden.

Sarjassa viimeisenä oleva Steelers tuli vielä toisen erän alussa Julius Aaltosen osumalla tasalukemiin 1-1 ja sen puolivälissä Nico Jonaesonin ylivoimamaalilla tilanteeseen 2-3, mutta vielä ennen taukoa Jami Manninen laukoi eron kahteen. Päätösjaksolla Manninen ja Eppu Suhanto kasvattivat 20 sekunnin välein syntyneillä maaleilla Happeen johdoksi jo 6-2 ennen isäntien kahta kavennusta.

Voitollaan Happee kasvatti eron pudotuspeliviivan alapuolella yhdeksäntenä olevaan LASBiin jo kymmeneen pisteeseen. Lahtelaiset ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua vähemmän.

Salibandyliiga jatkuu huomenna Tampereella kärkipään ottelulla Nokian KrP–EräViikingit.

Arkistokuva: Esa Jokinen