ÅIF:lle tärkeä kotivoitto naisten Salibandyliigassa

Illan 5–2-kotivoitto LoSBista nosti ÅIF:n jo pisteen päähän Welhoista ja suorasta säilymisestä.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin tiistaina yksi ottelu, jossa ÅIF kaatoi NLB:ssä kotonaan LoSB:n 5-2. Voitto nosti sipoolaiset pisteen päähän Welhoista ja suoran säilymisen viivasta.

Maaleja nähtiin tänään vasta avauserän viimeisellä minuutilla, kun Iida Hakulinen ja Viktoria Myllylä laukoivat kotijoukkueen kahden maalin taukojohtoon. Toisessa erässä Bianca Boman kasvatti eroa Linnea Nevalaisen kavennuksen jälkeen, ja kolmannessa Nelly Baumgartner linkosi kaukaa yläkulmaan jo 4-1. LoSB kuitenkin kavensi vielä ja pääsi viimeisellä vitosella yrittämään lisää kahden pelaajan ylivoimalla. ÅIF:n hämmennystä lisäsi vielä maalivahti Laura Karppiselle vihelletty 2+10 minuutin rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä. Hänen tilalleen kipaissut Heini Rauhala piti kuitenkin maalin puhtaana, ja viimeisellä minuutilla Ella-Maria Ahtiainen laukoi loppunumerot tyhjiin.

Ennen viikonlopun Ruotsi-ottelua pelataan Salibandyliigassa vielä huomenna NLA-lohkon ottelu SB-Pro–Pelicans SB.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää