Uutiset

Eversheds Asianajotoimisto on F-Liigan uusi kumppani

Eversheds Asianajotoimisto tukee Salibandyliigan toimintaa ja näkyy liigan kanavissa ja tapahtumissa.

Eversheds Asianajotoimisto Oy ja SSBL Salibandy Oy ovat solmineet Salibandyliigaa koskevan markkinointi- ja sponsorointiyhteistyösopimuksen.

 – Eversheds Asianajotoimisto haluaa tukea kasvavaa urheilutoimintaa. Kannustamme henkilöstöämmekin liikkumaan ja meillä on myös oma salibandyjoukkue, joka osallistuu muun muassa Arena Centerin Asianajoliigaan. Niinpä yhteistyö Salibandyliigan kanssa sopii luontevasti yrityksellemme, kertoo Eversheds Asianajotoimiston Managing Partner Jari Salminen.

Eversheds Asianajotoimisto tarjoaa SSBL Salibandy Oy:lle kaikki juridiset palvelut ja auttaa esimerkiksi sopimus- ja suojausasioissa. Salibandyliiga on vahvassa kasvussa ja kansainvälisiäkin toimenpiteitä on jo aloitettu, joten vähitellen on syntynyt tarve erilaisten oikeuksien suojaamiseen.

– Toimintamme laajentuessa ja kansainvälistyessä tarvitsemme kumppanin, joka pystyy auttamaan meitä juridisissa kysymyksissä tarvittaessa myös kansainvälisesti, kertoo SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen ja jatkaa:

– Liiketoimintaympäristössä voi tapahtua nopeitakin muutoksia, joten on tärkeää, että pystymme jatkossa varautumaan ja reagoimaan niihin paremmin myös juridisessa mielessä. Tämä on osa liiketoiminnan riskien hallintaa. Tuntuu hyvältä saada Evershedsin osaavat ”pelaajat” osaksi Salibandyliigaa.

Salibandy on tällä hetkellä Suomen kolmanneksi suosituin palloilulaji jalkapallon ja jääkiekon jälkeen yli 65 000:lla rekisteröityneellä pelaajallaan. Myös salibandyn ja sählyn harrasteliikunta on voimakasta. Suomen Gallupin Suomen Urheilu ja Liikunta ry:lle tekemän viimeisimmän Suuren Liikuntatutkimuksen mukaan salibandyn ja sählyn harrastajia on maassamme 354 000. Kansainvälisellä tasolla Suomea edustavat miesten, miesten U23, naisten, U19-poikien ja -tyttöjen maajoukkueet. Syksyllä 2017 perustettiin U16-maajoukkueet tytöille ja pojille.

Vuoden 2020 salibandyn maailmanmestaruuskisat pelataan joulukuussa Helsingissä.

Eversheds Asianajotoimisto Oy kuuluu kansainväliseen Eversheds Sutherlandiin, joka on maailman johtavia asianajoalan toimijoita. Eversheds Sutherlandilla on 69 toimistoa 34 maassa. Suomessa Eversheds Asianajotoimisto on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus ja kiinteistöasiat. Suomessa toimistolla on toimipisteet Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa.

Suomen Salibandyliitto ry (SSBL) on perustettu 23.9.1985. Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on salibandyn ja sählyn harrastajien edunvalvonta ja lajin harrastamisen kehittäminen valtakunnallisesti sekä toimia sählyn ja salibandyn laaja-alaisena mahdollistajana. SSBL Salibandy Oy on vuoden 1999 alussa toimintansa aloittanut Salibandyliiton 100 %:sti omistama huippusalibandyn markkinointiosakeyhtiö.

Kuvat: Juhani Järvenpää