Oilersin voittoputki venyy – Westend Indians kaatui rankkareilla

Oilers voitti Salibandyliigan kauden toisenkin Espoon paikallisottelun, kun se kaatoi tänään Tapiolassa Westend Indiansin rangaistuslaukauksilla 5-4. Samalla Öljymiehet venyttivät voittoputkensa jo seitsemään otteluun ja lujittivat asemiaan runkosarjan kakkospaikalla.

Tänään Indians karkasi toisessa erässä jo 0–2-johtoon Aaro Astalan alivoimaosumalla, mutta Oilers kavensi ennen taukoa ja karkasi päätösjaksolla 4–2-johtoon. ”Heimo” tarrasi kuitenkin pisteeseen erän puolivälissä, kun Samuli Junnila ja upeasti taituroinut Aaro Astala osuivat kahden minuutin välin pelin tasoihin. Maalittoman jatkoajan jälkeen ratkottiin lisäpisteen kohtalo rangaistuslaukauskisassa, jossa Markus Markkola, Heikki Iiskola ja Matias Veikkola osuivat Oilersille. Indiansin neljästä yrittäjästä vain Teppo Salo onnistui ohittamaan Oilers-vahti Joonas Kaltiaisen.

Lauantaina dominoi huippusalibandya Suomen Cupin huipennus Tallinnassa, kun PSS sekä SB-Pro ratkovat klo 13.30 naisten ja Nokian KrP sekä Classic klo 16.30 miesten pokaalin kohtalon.