Uutiset

Kolme lahjakkuutta palaa SPV:stä liiganousija Nurmon Jymyyn

Viljami Järvikangas, Matias Mäenpää ja Eetu Puntanen siirtyvät SPV:n organisaatiosta Salibandyliigaan nousseeseen Nurmon Jymyyn.

Nurmon Jymyn omat kasvatit Viljami Järvikangas, Matias Mäenpää sekä Eetu Puntanen palaavat kasvattajaseuraansa Seinäjoen Peliveljistä. Jo aiemmin on Salibandyliigaan noussut Jymy tiedottanut hyökkääjä Tommi Hakalan siirtymisestä SPV:stä.

U19-maajoukkueen kapteeni Viljami Järvikangas on valmis uusiin haasteisiin Jymyssä.
– Minulla on ollut hienoja vuosia SPV:n organisaatiossa, mutta nyt avautui mahdollisuus ottaa uusia haasteita ja kehittyä pelaajana liigatasolla Nurmon Jymyssä. Tiedän, että Jymy haluaa näyttää, että se kuuluu liigaan. Sen eteen ollaan valmiina tekemään töitä, ja on kunnia-asia Jymyn kasvattina olla mukana tässä projektissa. Fiilikset ovat oikein hyvät.

Lahjakas puolustaja Eetu Puntanen palaa mielellään kasvattajaseuraansa.
– Hyvät fiilikset on ja hieno päästä Jymyyn, todella odottavaisilla fiiliksillä mennään kohti syksyä.

Maaliahne hyökkääjä Matias Mäenpää haluaa liigakentille Jymyn paidassa.
– Oon todella innoissani, että pääsen palaamaan takaisin rakkaaseen kasvattajaseuraan Nurmon Jymyyn! Peliveljissä oon kehittynyt pelaajana roimasti ja nyt onkin loistava mahdollisuus päästä pelaamaan Jymyn kanssa liigakentillä. Siitä oon myös varma, että Nurmoolaaset ei lähre nöyristelemään vaan me taistellaan ihan tosissaan pleijaripaikasta enskaudella! Vamos!

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho ottaa omat kasvatit ilolla mukaan liigajoukkueeseen.
– On todella mahtavaa saada omat kasvatit kotiin liigajoukkueeseen. Olen seurannat poikien peliuria oikeastaan ihan pienestä asti, kun pelasivat Jussi-Pekka Peltolan hyvässä valmennuksessa. Viljami on todella monipuolinen pelaaja ja nuorten maajoukkuepelaajana, ensi kevään kisoihin pyrkijänä meille alakertaan erinomainen vahvistus. Eetu Puntanen on pallollinen puolustaja joka tuo rightin kätisyydellään ja painavalla laukauksellaan meille erinomaista lisätaitoa puolustukseen. Matias on erittäin liikkuva ja maaliahne rightin puolen hyökkääjä, joka hakeutuu myös rohkeasti kaksinkamppailuihin. Pojat ovat lisäksi tunnollisia harjoittelijoita, joten todella innoissamme aloitamme poikien kanssa yhteistyön. Yritetään auttaa poikia kehittymään myös jatkossa. Myös kotiyleisö näkee varmasti mielellään poikien paluun siniseen paitaan, Eteläaho sanoo.

Ja tietoa Jymyn kausikorteistahan löytyy täältä!

Nurmon Jymyn julkistetut pelaajasopimukset 7.4.

Maalivahdit

Ossi Lallukka

Puolustajat

Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)

Hyökkääjät

Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)

Nurmon Jymyn tiedotteesta
Kuva: Juha Käenmäki