Uutiset

Nokian KrP julkisti joukkueensa – Lindstedt tulee Classicista ja Naskali LASBista

Nokian KrP julkaisi torstaina kokoonpanonsa ensi kauden F-Liigaan, ja aiemmin kerrotun Nico Jonaesonin lisäksi ryhmän uudet nimet ovat Classicista siirtyvä Tino Lindstedt sekä LASBista tuleva Aatu Naskali.

– Pääprioriteettina oli pitää joukkueen tärkeät runkopelaajat Näätäpaidassa ja lisäksi saada omia junioreita tuotua mukaan liigarinkiin samalla hiukan joukkuetta nuorentaen, Nokian KrP:n manageri Marko Salmela kertoo joukkueen kanavissa.
– Pelaavasta kokoonpanosta uransa lopettaneen Matti Koskelan henkisen johtajuuden menetys on kaikkein suurin. Lisäksi Mikko Immonen valitettavasti joutui vammojen myötä lopettamaan uransa. Mikon roolia ottamaan saimme hankittua Nico Jonaesonin ja tällä julkaisuhetkellä neuvottelut ovat vielä yhden – kahden puolustajan kanssa kesken.

Matti Koskelan ja Mikko Immosen lisäksi katoavat Näätien pelaajalistalta Kooveehen palaavan Samuli Salomaan sekä SalBaan lähtevän Niko Kaerlan nimet.

Katso ylhäältä video KrP:n joukkueen julkistuksesta.

Valokuva: Esa Takalo