Uutiset

Oilers julkisti joukkueensa – Alexander Nyman on taas Öljymies

Alexander Nyman palaa vuoden poissaolon jälkeen jälleen Oilersin väreihin.

Oilers on julkaissut joukkueensa ensi kauden F-Liigaan. Aiemmin paljastettujen Tuomas Iiskolan ja Jasper Juutin lisäksi ryhmään palaa nuorten maailmanmestaripuolustaja Alexander Nyman vuoden poissaolon jälkeen.

Alexander Nyman oli vuoden opiskelijavaihdossa ja pelasi Suomeen palattuaan loppukauden kakkosdivisioonaa kasvattajaseuransa Blue Foxin väreissä.
– Todella hienoa saada Nyman takaisin joukkueeseen. Hän on harjoitellut hyvin ”välivuodesta” huolimatta. Alexander tuo kovuutta puolustuspäähän, sekä johtajuutta pukukoppiin, Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja iloitsee.

Viime kauden Oilers-pelaaja Jani Lehtoniemi ja Westend Indiansista tuttu Miko Summanen taistelevat pelipaikoista Öljymiehissä tryout-sopimuksilla.
– Lehtoniemellä on ollut kolme kautta haasteita fyysisellä puolella. Katsotaan mikä on hänen tilanne elo-syyskuussa. Summanen osoitti halukkuutta saada mahdollisuuden, joten halusimme antaa sen vanhalle Oilers-pelaajalle, Jouni Vehkaoja valottaa.

Oilersissa eivät päättyneen kauden pelaajista jatka Antti Aarnio ja Kalle Keskitalo. Runkopelaajat Casper Pfitzner ja Sylvester Raikamo pohtivat vielä uransa jatkoa.

Öljymiehet 2020-21:

Riku Holopainen, Heikki Iiskola, Tuomas Iiskola (HC Rychenberg), Olli Jokela, Matias Juuranto, Jasper Juuti (Floorball Thurgau), Justus Kainulainen, Rasmus Kainulainen, Joonas Kaltiainen, Aaro Kuusela, Joona Larte, Jani Lehtoniemi (tryout), Jesperi Lindfors, Santeri Lindfors, Rasmus Markelin, Markus Markkola, Niko Nordström, Alexander Nyman (Blue Fox), Elias Pekari, Eino Pesu, Jani Rauhala, Jesper Silvonen, Miko Summanen (tryout), Antti Suomela, Ilari Talvitie, Oskar Vaskio, Matias Veikkola ja Johannes Vähäkangas.

Oilersin sivuille

Kuva: Juhani Järvenpää