Uutiset

Toni Soikkeli SaiPa Salibandyn naisten päävalmentajaksi

Eteläkarjalainen Toni Soikkeli palaa valmennustehtäviin SaiPa Salibandyn naisten luotsina.

SaiPa Salibandyn naisten uudeksi päävalmentajaksi on valittu Etelä-Karjalasta lähtöisin oleva Toni Soikkeli. Soikkeli on toiminut päävalmentajana useassakin eri joukkueessa, sekä naisten että miesten puolella.

Viimeisin pesti oli 2019 päättynyt kolmen kauden mittainen jakso miesten 2. divisioonassa pelaavan Imatran Voiman miesten joukkueen päävalmentajana.

Soikkelilla on kokemusta naisten salibandyliigajoukkueen päävalmentajan pestistä, kun hän valmensi Joutsenon Katajaa, joka pelasi naisten salibandyliigaa kaudella 2015-2016.
– Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta naisten joukkueen pääkäskijänä uudessa seurassa ja täysin uudessa organisaatiossa. Olen tarkoituksella ottanut nyt muutaman vuoden ”kevyemmin” valmennuksen suhteen, mutta nyt polte lähteä valmentamaan korkeammalle tasolle on taas kova. Joukkueessa on paljon ennestään tuttuja pelaajia, mutta mahtuu mukaan muutama uusikin kasvo. Innolla odotan, että päästään joukkueen kanssa tositoimiin ja toivotaan, että salibandykaudet saadaan aloitettua ajallaan, kommentoi uusi päävalmentaja Toni Soikkeli.

– Tosi hienoa saada Tonin tasoinen tekijä mukaan SaiPa Salibandyyn ja naisten joukkueen päävalmentajaksi. On kokenut valmentaja, joka on tehnyt pitkä päivätyön lajin parissa. Valmentajaurallaan voittanut mitaleita ja nostanut Katajan Naisten Salibandyliigaan. Viimeiset vuodet tehnyt hyvää työtä Imatran Voimassa niin miesten, kuin naisten joukkueen valmentajana. Uskon, että tulee viemään SaiPa Salibandyn naisten joukkuetta merkittävästi eteenpäin, hehkuttaa SaiPa Salibandyn naisten urheilutoimenjohtaja Joonas Haapala.

SaiPa Salibandyn tiedotteesta
Kuva: SaiPa Salibandy