Uutiset

Welhot-ikoni jatkaa uraansa Kuopiossa – Olli Taskiselle jatkosopimus

Olli Taskinen, 29, on solminut yhden vuoden jatkosopimuksen Welhojen kanssa. Hän on ollut mukana Welhoissa pitkään sekä nähnyt että kokenut salibandyn muutosprosessin Kuopiossa monen päävalmentajan ja joukkueen kanssa.

Olli Taskiselle Welhot ja Welhoissa jatkaminen ovat henkilökohtaisesti isoja ja tärkeitä asioita:
– Welhot on antanut paljon ja ottanut paljon. Iän kertyessä on täytynyt pysähtyä ja olla rehellinen itselle ja sille mitä haluaa salibandyltä. Kuitenkin kirkkaimpana ajatuksena pitkään on säilynyt ajatus että haluan olla mukana ottamassa seuraavaa askelta Welhoissa kohti unelmaa kirkkaimmista sijoista.

Päävalmentaja Simo Leppänen näkee Taskisen jatkosopimuksen isona asiana joukkueen sekä tulevaisuuden kannalta:
– Aivan mahtavaa, kun saadaan Olli jatkamaan meillä. Olen aina ihaillut Ollia sekä urheilijana että ihmisenä. Hänestä huokuu voittamisen tahto ja palo kehittyä urheilijana koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Hän on myös todellinen joukkuepelaaja, joka asettaa aina joukkueen edun oman etunsa edelle ja tekee kaikkensa yhteisen hyvän eteen. Viime vuodet eivät ole pelaamisen osalta olleet henkilökohtaisesti hänelle helppoja, mutta ne ovat nyt takana päin ja lähdemme yhdessä rakentamaan kirkasta tulevaisuutta, jossa Ollilla on varmasti suuri rooli.

Myöskin Taskinen uskoo, että kaikkia taikatemppuja häneltä ei ole vielä läheskään nähty ja että Welhot tulee joukkueena olemaan ensi kaudella entistä vahvempi:
– Welhot on minulle joukkue jossa olen saanut kasvaa raakileesta pelimieheksi. Minun unelmana on saada kasvaa täällä tähdeksi. Joukkue näyttää rakentuvan hyvää vauhtia ja korona-ajan tauko yhteisharjottelusta varmasti lisää nälkää kun päästään jälleen kokoontumaan. Uskon että joukkueesta on rakentumassa tiivis ja yhtenäinen nippu ja ennen kaikkea se on meidän voimavara jota pitää vaalia.

Welhojen tiedotteesta
Kuva: Esa Jokinen