Uutiset

SPV ja Blue Fox farmiyhteistyöhön

F-liigassa pelaava Seinäjoen Peliveljet ja Suomisarjassa pelaava Uudenkaarlepyyn IBF Blue Fox ovat solmineet farmisopimuksen. 

Yhteistyö Blue Foxin kanssa on SPV:lle monellakin tasolla entuudestaan tuttua. SPV teki farmiyhteistyötä Blue foxin kanssa jo 2011-2013. SPV:n päävalmentajana toimi jo edellisen yhteistyöjakson aikaan Tommy Koponen, joka on hyvin tyytyväinen nyt syntyneeseen sopimukseen. 

– Erinomainen asia koko SPV perheelle. Nuorille pelaajille on tarjolla mahdollisuuksien polku kohden liigaa, kun oman 2. divarijoukkueemme lisäksi pelipaikkoja on tarjolla myös Suomisarjassa. Tämä myös alleviivaa edelleen sitä hienoa työtä, jota maakunnassa tehdään salibandyn hyväksi. Blue Fox on hyvä esimerkki erinomaisesti organisoidusta ja valmennetusta seurasta, josta on aina ponnistanut hyviä pelaajia koko suomalaisen salibandyn hyväksi. Pohjanmaan salibandyn voima on siinä, että vaikka alue on maantieteellisesti laaja, täällä kyetään tekemään yhteistyötä, jota kautta pelaajat voivat kehittyä aina kirkkaimmalle huipulle asti, Koponen kiittelee.

Kuva: Juha Käenmäki