Uutiset

F-liiga ja Tupla+ yhteistyöhön – yli 15 vuoden perinteille jatkoa

F-liigan ja Tupla+ ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, joka on mallia 2+2 vuotta.

Yhteistyö näkyy myös jatkossa F-liigan miesten otteluissa: jokaisen joukkueen parhaan pistenikkarin tunnistaa Tupla+:n logosta selässä.

Tupla+ on F-liigalle mieluisa yhteistyökumppani. Siitä kertoo jo yli 15 vuoden mukanaolo salibandyssä.

– Olemme todella iloisia ja innoissamme, että salibandyn parissa näin pitkään yhteistyössä toiminut Tupla jatkaa uudistuneen F-liigan kumppanina. Tupla+ -logo on vuosien kokemuksella osoittautunut mainioksi tavaksi nostaa esille joukkueiden supertähtiä, F-liigan myyntipäällikkö Patrik Forsbacka avaa.

Myös Tuplan suunnassa ollaan tyytyväisiä. Cloetta Suomen markkinointipäällikkö Alexandra Rehnberg uskoo lujasti F-liigan lanseeraukseen.

– Uusi nimi ja ilme vaativat kieltämättä täälläkin päässä hieman sulattelua, mutta niin uudistukset aina vaativat. F-liigan kunnianhimoiset tavoitteet sopivat hyvin yhteen brändimme kanssa ja liigan kaupallistuminen mahdollistaa meille entistä enemmän mahdollisuuksia. Olemme myös erityisen iloisia, että sekä naisten että miesten liigat ovat nyt saman katon alla!

Tuttu yhteinen konsepti

Tuplan näkyminen pitkään pistehaiden selässä on luonut jo toimivan ja pitkäaikaisen konseptin F-liigaan. Tämän jatkumisesta ollaan enemmän kuin tyytyväisiä.

– Salibandy on nopea ja aktiivinen, koko kansan laji, kuten Tupla ja Tupla+ ovat myöskin koko kansan brändejä. Salibandy on kasvanut osaksi Tuplan kattobrändiä ja uskomme, että Tupla on myös jättänyt jälkensä suomalaiseen salibandyyn. Haluamme olla edelleenkin mukana tukemassa upeaa lajia, jolla on niin positiiviset tulevaisuudennäkymät. Yhdessä kohti maailman parasta salibandyn pääsarjaa, Rehnberg kommentoi.

Myös Tupla haluaa olla nostamassa esille F-liigan valovoimaisimpia tähtiä.

–  Tupla+ pelaaja on ollut yhteistyömme kirkkain ilmentymä ja tulee olemaan myös jatkossa. Tulevalla kaudella tulemme nostamaan Tupla+ -pelaajia esille aivan uudella tavalla, Rehnberg avaa.

F-liigan näkökulmasta yhteistyö toimii myös jatkossa mainiona keinona nostaa lajin ykkösnimiä paremmin esille katsojille.

– F-liiga haluaa nostaa jatkossa paremmin ja paremmin persoonia ja lajin supertähtiä esille. Tupla+ -pelaajat ovat näkyvä keino katsojille bongata kentältä joukkueiden tehopelaajat. Tästä perinteestä on hieno pitää kiinni, Forsbacka lisää.