Uutiset

Kapteenisto nimetty! 23-vuotias Eemil Ukkonen on Happeen uusi kippari

Happee on nimennyt uuden kapteeniston historialliselle F-liigakaudelle.

Joukkueen riveissä C-kirjainta kantaa jatkossa Eemil Ukkonen. Varakapteeneina toimivat Jonne Junkkarinen, Peter Kotilainen, Eppu Suhanto ja Joel Lahti.

23-vuotias Ukkonen on ehtinyt nuorella iällä pelata jo pitkään Happee-paidassa. Syksyllä käynnistyvä kausi on herran kahdeksas liigassa.

– On suuri kunnia toimia Suomen kauneimman seuran kapteenina. Minusta on todella hieno olla osa tätä joukkuetta, ja saada näin suuri luottamuksen osoitus. Kapteenina haluan, että laitamme joka pelissä itsemme täysillä likoon. Odotan innolla kauden alkua, jotta pääsemme näyttämään kykymme, kommentoi joukkueen uusi kapteeni valintaansa.

Happeen valmennuksessa ollaan tyytyväisiä valintaan.

– Ihmisenä, urheilijana ja pelaajana Eemil ilmentää kaikkia niitä arvoja, mitkä meillä on keskiössä. Hän on voittava joukkuepelaaja, joka osaa johtaa omalla esimerkillään muita. Nuoresta iästä huolimatta hänellä alkaa jo 8. kausi liigassa. Kokemusta on siis taskussa jo paljon. Matkan varrella hän on nähnyt sen, mitä voittaminen tänä päivänä vaatii, kommentoi joukkueen päävalmentaja Tero Kotilainen.