Uutiset

Uusia sekä tuttuja kasvoja! F-liigan miesten sarjan johtoryhmä nimetty

F-liigan miesten sarjan joukkueet kokoontuivat perjantaina perinteiseen kauden alla pidettävään palaveriin.

Kokous oli tarkoitus järjestää Mikkelissä. Paikallinen koronatilanne muutti kuitenkin suunnitelmia ja tilaisuus järjestettiin lopulta etänä Teamsin välityksellä. Kaikki seurat olivat edustettuina tilaisuudessa.

Kokouksen yksi tärkeä asia oli johtoryhmän äänestäminen. Seurojen äänestyksessä valittiin neljä seurojen omaa edustajaa johtoryhmään.

F-liigan miesten sarjan johtoryhmä kaudelle 2020-22:

Autio Toni, TPS*
Kauko Petri, Happee*
Koponen, Tommy, SPV
Peltola Pasi, Classic

*= uusi jäsen johtoryhmään

Johtoryhmän puheenjohtajana toimii F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen. SSBL Salibandy Oy:n hallituksen jäsen Tomi Auremaa ja F-liigan myyntipäällikkö Patrik Forsbacka täydentävät F-liigan miesten johtoryhmän.

Johtoryhmään valituilla seurojen edustajilla on mandaatti edustaa kaikkia liigaseuroja. Johtoryhmä voi tehdä liigan kehittämiseen liittyviä kaupallisia ja toiminnallisia päätöksiä sekä tehdä esityksiä SSBL Salibandy Oy:n hallitukselle ja Salibandyliiton hallitukselle hyväksyttäväksi. Kilpailu- ja sarjatoiminta säilyy myös tulevaisuudessa Salibandyliitossa.

Nyt valitun johtoryhmän toimikausi kattaa kaksi kilpailukautta 2020-21 ja 2021-22.

LUE MYÖS: F-liigan naisten kehitystyöryhmä nimetty kaudelle 2020-21