Uutiset

Äänimaisema uusiksi! Tältä kuulostaa F-liigan uusi teemabiisi

F-liiga uusi brändi-ilme näkyy ja kuuluu uusissa ottelutapahtumissa. Torstaina julkaistiin sarjan ensimmäinen virallinen tunnusbiisi.

Falcon (F-liiga official Theme) -kappaleen takana on Olli Tasala Every Green in May -yhtyeestä. F-liigan puolella ollaan äärimmäisen tyytyväisiä lopputulokseen.

– Äänimaailma korostaa haluttuja brändiattribuutteja ja kuvaa osaltaan F-liigan tarinaa muun muassa muuttohaukan äänen ollessa kuuluva osa äänimaailmaa. Tämä on ollut huolellinen prosessi, joka ei suinkaan lopu tähän F-liigan virallisen teemabiisin Falconin julkaisuun, vaan lisää on tulossa, F-liigan markkinointipäällikkö Toni Nikunen paljastaa. 

Uusi kappale soi kaikissa F-liigan otteluissa. Liigalle on luotu samalla oma yhtenäinen äänimaailma, jota voi kuulla ottelutapahtumissa, radiokampanjoissa, videosisällöissä ja ottelulähetyksissä – kohtaamisissa katsojien, seuraajien ja fanien kanssa 

Olli Tasalan mukaan projektiin oli helppo lähteä mukaan. Artistin ja F-liigan välillä löytyi nopeasti yhteisymmärrys, mitä nyt haetaan.

  Tunne, tarinallisuus, inhimillinen kokeminen ja hurmoksellinen elämyksellisyys yhdistettynä F-liigan modernin innovatiiviseen ja eteenpäin sykkivään brändi-ilmeeseen kertovat omaa kieltä projektistamme. Halusimme luoda alkuperäistä ja vahvaa äänimaisemaa, joka toimii itsenäisenä taiteena Every Green in Mayn katalogissa mutta ennen kaikkea porttina maailman kovimpaan salibandyliigaan. 

Biisi puhelimen soittoääneksi? Lataa biisi tästä.

Kuuntele Falcon (Official F-liiga Theme):