Niinikosken ja Salmen tehoilta palautti EräViikingit voittajaksi

F-liigassa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa EräViikingit katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa kaatamalla Hämeenlinnassa Steelersin 4-3. Juho Niinikoski ja Markus Salmi tekivät neljästi erikoistilanteista osuneiden helsinkiläisten illan osumat.

Illan seitsemästä maalista viisi nähtiin jo ensimmäisessä erässä. Steelersin syksyn hahmo Teuvo Kinnunen  vei isännät johtoon, mutta vieraat rutistivat erikoistilanneonnistumisilla ohi. Juho Niinikoski pommitti ylivoimalla tasoituksen, Markus Salmi jatkoi lähivapaalyönnistä 1-2 ja Niinikoski taituroi rangaistuslaukauksesta 1-3. Isäntien Daniel Megyaszai kavensi ennen taukoa, mutta toisessa erässä Markus Salmi iski voittomaaliksi jääneen 2–4-osuman tasavajaalla. Salmen ensimmäinen laukaus kahdella yhtä vastaan -hyökkäyksestä kimahti tolppaan, ja paluupallon hän jatkoi ilmasta verkkoon. Jukka Jaakonsaari nosti päätöserässä Teräsmiehet vielä kerran maalin päähän, mutta tasoitusta ei tällä kertaa nähty.

Perjantaina F-liigan ohjelmassa ovat ottelut Oilers–LASB ja Westend Indians–SPV.