Espoolaisilla isännillä tänään identtiset voittonumerot

F-liigassa pelattiin perjantaina kaksi miesten ottelua, joissa sarjan espoolaisjoukkueet löivät kotonaan vieraansa 4-3. Westend Indians kaatoi SPV:n ja Oilers Tuomas Iiskolan jatkoaikamaalilla LASB:n.

Tähän saakka puhtaalla pelillä porskuttanut Oilers rouhi 22 minuutissa taululle 3–0-johdon Casper Pfitznerin, Heikki Iiskolan ja Antti Suomelan osumilla. Tuure Ailio sekä Joonatan Surakka nostivat kuitenkin vieraat jo maalin päähän, ja Tino Nivalan tasoitus kuudella viittä vastaan ajassa 58.08 merkitsi Oilersille kauden ensimmäistä pistemenetystä. Jatkoajalla Öljymiehet kuitenkin nappasivat lisäpisteen Iiskolan veljesten yhteistyöllä, kun Heikki syötti päädystä ja Tuomas pommitti vastapallosta takakulmaan ratkaisun.

Otahallissa muuttivat Perttu Puska ja alivoimalla Teppo Salo 1–1-tasatilanteen toisessa erässä kotijoukkueen kahden maalin etumatkaksi, jota Juho Repo kohta kavensi. Eetu Nykäsen päätöserässä ylivoimalla takayläkulmaan kiskaisema 4-2 jäi illan voittomaaliksi, kun SPV kykeni enää Jeri Heikkilän kaukaa linkoamaan kavennukseen.