LASB ja SPV sunnuntain voittajat

F-liigassa pelattiin sunnuntaina kaksi miesten ottelua, joissa LASB löi kotonaan Steelersin 5-2 ja SPV vieraissa OLS:n 7-2.

Lahden ja Hämeenlinnan derbyssä laukoi ensi erän ainoan maalin LASBin Perttu Koljonen. Toisessa kiepautti maalille unohdettu Julius Lehto pitkän syötön jälkeen näyttävästi 2-0, ja Teuvo Kinnusen pommittaman kavennuksen jälkeen Joonatan Surakka työnsi tilanteeksi 3-1. Illan loput osumat nähtiin erinomaisten maalivahtien Santtu Pohjosen ja Eero Kososen mittelössä vasta viimeisellä kympillä. Tino Nivala ui puolustuksen sisään kiskaisemaan yläriman alle isäntien neljännen, ja Steelersin Roope Yrjäsen lohtumaalin jälkeen ehti Perttu Koljonen vielä vierittää tyhjiin illan toisensa sekuntia ennen loppusummeria.

Oulun Kastellin illan avausmaalin laukoi OLS:n Niko-Petteri Holappa. mutta toisella tauolla johti SPV 2-1 Joni-Arttu Siepin ja Juuso Keskisen osuttua. päätösjaksolla numerot sitten repesivät, kun Peliveljet viimeisteli laadukkaammin samalla kun OLS suti omat hyvät paikkansa ohi maalin tai päin SPV-vahti Anton Kronqvistia. Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Joni-Arttu Sieppi laukoivat tänään kumpikin SPV:n maaleista kaksi. Juuso Keskinen kirjautti tehot 1+1 ja Henri Urmas 0+2.

Sarjataulukon huipulle komeilee Oilers kaksi pistettä edellä ottelun vähemmän pelannutta puhtaan pelin Classicia. Hännillä Welhot riutuu edelleen ainoana nollilla.

Arkistokuva: Juha Käenmäki