SB-Pro ei päästänyt Classicia yllättämään

F-liigan naisten tasolohko A:ssa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa SB-Pro kaatoi kotonaan Classicin 8-3. Pro nousi voitollaan taulukon kärkeen tasapistein yhden ottelun vähemmän pelanneen PSS:n kanssa. Classic jatkaa lohkon viidentenä.

Tänään Classicin Natalia Pitkäkangas kykeni vielä kuittaamaan SB-Pron Hanna-Mari Uimosen avausmaalin, mutta jo ennen ensimmäistä taukoa Jaana Lirkki ja Jenina Hämäläinen olivat nostaneet kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Toisessa erässä Meri-Helmi Höynälä laukoi lukemiksi jo 4-1, ja Classicin Meri Jokisen istuessa viiden minuutin jäähyä väkivaltaisuudesta iski Aino Tuokkola Pron kuudennen osuman. Vieraiden toinen ja kolmas maali nähtiin vasta ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella SB-Pron ehätettyä jo 7–1-johtoon.

Karoliina Kujala ja Meri-Helmi Höynälä olivat illan tehopelaajat kummankin merkkautettua SB-Pron sarakkeeseen maalin ja kaksi syöttöpistettä. Illan tasoero näkyi myös maalivahtien torjunnoissa, joita kirjattiin Classicin Elsi Kangasharjulle 21 mutta Pron Juulia Katajalle vain viisi.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää