Uutiset

Yhdessä koronaa vastaan! F-liigassa otetaan käyttöön AirCide-tuotteita

F-liiga tarjoaa kaikille F-liigan joukkueille mahdollisuuden käyttää AirCide-tuotteita ottelutapahtumien turvalliseen läpivientiin.

AirCide Clear on suomalainen luonnon raaka-aineista valmistettu desinfioiva suojapinnoite. Sitä on jo käytetty aiemmin muun muassa tv-tuotannoissa desinfioimisessa ja suojaamisessa bakteereilta sekä viruksilta.

Ensimmäisenä F-liigan joukkueista areenansa on suojannut Happee Jyväskylästä.

– Haluamme kantaa vastuumme ja olla tekemässä kaikista F-liigan otteluista turvallisia tapahtumia myös ikävän koronatilanteen keskellä. Seurat ovat tehneet loistavaa työtä ottelutapahtumien rakentamisesta turvallisesti. AirCide on erinomainen lisäapu seuroille varautua mahdollisia koronavirusaltistumisia vastaan, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen avaa.

AirCide Clearilla puhdistetaan areenoiden kiinteät pinnat ja suihkeella voi suojata myös kasvomaskien ulkopinnat. Se jättää kestävän ja pitkäaikaisen suojan mikrobeita vastaan.

Voit lukea lisää tästä.

Artikkelikuva: Esa Jokinen