Maalijuhlat avauserässä – Steelers kaatoi LoSB:n vieraissa

F-liigan naisten tasolohko B:ssä pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa Steelers löi vieraskentällä LoSB:n 8-3.

Illan ottelun 11 maalista kahdeksan tehtiin heti avauserässä, jonka Steelers vei 5-3. Kotijoukkue tasoitti vielä viiden minuutin kohdalla tilanteeksi 2-2, mutta sitten Steelers alkoi polkea karkuun. Toisessa erässä Mari Seppäsen kaksi maalia ja Erika Laineen osuma kasvattivat vielä eroa, mutta päätösjaksolla pöytäkirjaan näppäiltiin enää yksi jäähy kummallekin. Illan tehopelaajia olivat kolmella pisteellään Steelersin Mari Seppänen (2+1) ja Anika Holopainen (1+2).

Steelers nousi syksyn toisella voitollaan kuuteen pisteeseen ja on lohkossa nyt viidentenä. LoSB hakee Welhojen tavoin edelleen vielä avauspistettään.

Lauantaina F-liigan A-lohkossa pelataan ottelut PSS–TPS, Koovee–FBC Loisto ja EräViikingit–SSRA sekä B-lohkossa ottelu ÅIF–SaiPa.

Kuva: Ville Vuorinen