SaiPa karkasi päätöserässä lohkokärkeen

F-liigan lauantai alkoi naisten ottelulla, jossa SaiPa kaatoi vieraissa ÅIF:n 6-3 ja nousi sipoolaisten ohi B-lohkon kärkeen.

ÅIF kykeni toisessa erässä kuromaan tasoihin SaiPan kahden maalin johdon, mutta heti päätöserän aluksi vieraat karkasivat. Emma Kaila iski johto-osuman jo puolen minuutin jälkeen, ja suoraan aloituksesta Juuli Hakkarainen (kuvassa) ryösti pallon laukoen yläkulmaan lukemiksi 2-4. Camilla Granqvist nostatti vielä kotijoukkueen toiveita kavennuksellaan maalin edestä, mutta hänelle seuraavassa vaihdossa vihelletty kaksiminuuttinen koitui kohtalokkaaksi. SaiPan ensimmäisessä ylivoimassa maalin Juuli Hakkaraiselle pedannut Miisa Turunen kiskaisi melkein nollakulmasta vieraiden viidennen maalin, ja loppunumerot pommitti kohta puolustajan paikalta Jenni Saalasti.

Kuva: Ville Vuorinen