Uutiset

PSS:n revanssi Classicista ratkesi viimeisillä minuuteilla

PSS palasi vaisun viime viikonlopun jälkeen voittajaksi F-liigan naisten tasolohko A:ssa, kun se kaatoi vieraissa Classicin 7-5. Porvoolaiset käänsivät pelin edukseen vasta aivan lopussa.

Vielä toisen erän alussa Alisa Pöllänen laukoi Classicin 3–1-johtoon, mutta sitten PSS sai koneensa käymään. Kavennuksen sekä tasoituksen laukoi Milja Saarikoski, ja pelin puolivälissä Linda Törnqvist nosti porvoolaiset ensi kertaa edelle. Vielä päätöserän puolivälissä Julia Woivalin tasoitti tilanteeksi 5-5, ja perään Classicilla oli paikka mennä johtoon rangaistuslaukauksesta. PSS:n viikonloppuna jatkoajalla upottanut Alisa Pöllänen ei kuitenkaan onnistunut. Ratkaisu nähtiin vasta ottelun viimeisellä kaksiminuuttisella, kun Fanny Holmberg osui ylivoimalla PSS:n voittomaalin ja Aada Heikkinen vielä loppunumerot. Illan tehotar oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään PSS:n Annina Levälampi.

Kuva viime sunnuntailta: Jarmo Koskela