Oilers jatkaa voittoputkessa, kun shokkialusta toipunut KrP taipui rankkareilla

Oilers jatkaa voittoputkeaan F-liigan miesten sarjassa. Tänään kaatui Tampereella rangaistuslaukauksilla 6-5 Nokian KrP, jolle kotitappio oli syksyn ensimmäinen.

Justus Kainulainen, Riku Holopainen ja Markus Markkola laukoivat seitsemässä minuutissa Oilersin kolmen maalin johtoon ja maalivahti Miro Tuomalan vaihtoon, mutta peli ei ollut ohi. KrP nousi ennen ensimmäistä taukoa maalin päähän eikä hätkähtänyt edes Oilersin toisen erän kahta kahden maalin etumatkaa. Morics Krumins kiskaisi KrP:n toisen erän lopuksi maalin päähän, ja kolmannen alkuun kieputti Vili Liponen pelin tasoihin. Siihen maalinteko hyvistä paikoista huolimatta tyssäsikin, kun Nokian maalille vaihdettu Jesse Kanerva ja kollega Joonas Kaltiainen peittivät paikan toisensa perään. Ero syntyi vasta rangaistuslaukauskilpailun ensimmäisessä jatkoparissa, kun Joonas Kaltiainen peitti Simo Paulaharjun yrityksen ja Oilersin Heikki Iiskola lirutti ratkaisun. Katso ratkaiseva rankkari

Esa Takalon ottelukuviin

Oilers nousi voitollaan kahden pisteen päähän pelkkiä kolmen pisteen voittoja keränneestä Classicista. KrP jatkaa viidentenä.

Tiistaina F-liigan miesten sarjassa pelataan ottelu Welhot–LASB Kuopiossa.

Kuva: Esa Takalo

Se oli siinä: Heikki Iiskola päätti ottelun rankkarillaan. Kuva: Esa Takalo