Classic nousi yhä uudelleen ja juhli lopulta jatkoajalla

F-liigan naisten tasolohko A:ssa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa sitkeä Classic nousi EräViikinkien vieraana yhä uudelleen tasoihin ja lopulta 9–8-jatkoaikavoittoon Sofia Lappalaisen maalilla.

EräViikingit johti ottelua 3-0, sitten Classicin tasoitettua 5-3 ja 6-5, mutta vieraat kirivät joka kerta rinnalle. Kolmannessa erässä Taru Nordman ja Sofia Mittentag rankaisivat Alisa Pölläsen kahdesta kaksiminuuttisesta kahdella ylivoimamaalilla muuttaen tilanteeksi 8-6, mutta Classicia ei sekään lannistanut. Annu Selinummi kavensi rangaistuslaukauksesta, ja viimeisellä minuutilla Alisa Pöllänen kuittasi jäähynsä laukomalla kaukaa pelin tasoihin. Jatkoaikaa hallitsi kotijoukkueen lamaannuttua Classic, ja kolmen minuutin kohdalla Sofia Lappalainen kiepsahti kenenkään estämättä päädystä maalille nostamaan lisäpisteen mukaan bussiin Tampereelle.

Illan tehopelaaja oli kahdeksasta viime ottelustaan seitsemän hävinneen EräViikinkien Sofia Mittentag, joka laukoi tänään kolme maalia ja syötti yhden. Neljä pistettä kirjautti myös Alisa Pöllänen (2+2).

Tappion lisäksi tummensi EräViikinkien iltaa loukkaantumisten jäljiltä vasta neljättä otteluaan pelanneen Taru Nordmanin ottelun päättyminen tuskaisen näköiseen jalkavammaan vain kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.