Classicin syksyn kahdeksas voitto irtosi Seinäjoelta

F-liigan miesten sarjan kärjessä suihkiva Classic nappasi syksyn kahdeksannen voittonsa tänään Seinäjoella, kun SPV kaatui maalein 7-3. Classic ei ole menettänyt vielä pistettäkään, SPV taas on hävinnyt kaikki neljä kotiotteluaan.

SPV käväisi ylivoimaista ennakkosuosikkia vastaan tasoissa viimeisen kerran avauserässä Joni-Arttu Siepin laukoessa tilanteeksi 1-1. Sitten iskivät Oskari Heikkilä, Eemeli Salin ja erätauon jälkeen Aaro Helin vieraat karkuun. Seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua kavensi Henri Myllymäki Sami Kosken pienestä sivusiirrosta vielä tilanteeksi 3-6, mutta Peliveljien kiri tyssäsi viimeistään Konsta Haukkalan ulosajoon ja viiden minuutin alivoimaan, kun Haukkalan polvi osui laitatilanteessa kipeästi Juha Kivilehdon reiteen. Sami Johansson kiskaisi vielä ylivoimalla loppunumerot etukulmasta sisään. Ville Lastikka oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään illan tehomies. SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo kokeili kahdesti rangaistuslaukausta: ensimmäinen upposi mutta toisen peitti Lassi Toriseva.

Torstaina F-liigan miesten sarjassa pelataan ottelun Tiikerit–Nokian KrP.

Arkistokuva: Esa Takalo