Hautaniemelle hattu ja 200. piste, kun TPS kaatoi OLS:n

TPS nousi kahden pisteen päähän kolmonen Oilersista kun se löi F-liigan illan kotiottelussaan OLS:n 8-4. Voitto oli turkulaisille kuudes perättäinen.

OLS ehätti vielä avauserässä edelle ja pääsi tauolle johdossa, kun Valte Karvosen syöttö maalille ylivoimalla kääntyi TPS-pelaajsta verkkoon. Toisessa erässä turkulaiset kuitenkin käänsivät pelin edukseen vieden sen Miko Kailialan ja Jani Hyytiäisen maaleilla sekä Mikko Hautaniemen kahdella osumalla 4-0. tehtävää helpotti OLS:n Olli Wikstedtin viiden minuutin jäähy, jonka aikana Hautaniemi laukoi isäntien 4–3-johtomaalin. Kolmannessa erässä Hautaniemi sinetöi hattutemppunsa ja teki 200. liigapisteensä laukoessaan isännät jo 7–3-johtoon. Kolme pistettä kirjautti myös yhden maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Miko Kailiala.