Loisto murskasi Kooveen ja otti vuorostaan sarjan kärkipaikan

Täksi kaudeksi F-liigan naisten A-lohkoon noussut FBC Loisto jatkaa vakuuttavaa menoaan. Tänään turkulaiset kaatoivat kotonaan Kooveen peräti 11-2 ja kipusivat sarjakärkeen.

Loisto otti vierailtaan luulot pois ja pelin ensimmäisellä puolikkaalla, kun kahdesti osunut Sini Niinikoski, Ulla Valtola, Tuulia Lahti ja rangaistuslaukauksen upottanut Anna Marttala latoivat taululle viiden maalin johdon. Viimeiset neljä osumaansa turkulaiset toki laukoivat tyhjään verkkoon, kun Koovee oli alkanut jo viisi minuuttia ennen loppua yrittää riskillä ilman maalivahtia. Illan yksi erikoisuus oli Loiston Laura Pakariselle toisessa erässä noussut punainen kortti, kun hänen mailansa osui kamppailutilanteessa vaarallisesti vastustajaan. Koovee ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa tilanteesta seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana.

Arkistokuva: Esa Takalo

Sini Niinikoski (2+1) ja Anna Marttala (1+2) olivat illan kolmen pisteen pelaajat.