Uutiset

Happee: Jami Manninen palaa Hirviteatteriin

Alkukauden Sveitsissä HC Rychenberg Winterhurissa pelannut Jami Manninen palaa jyväskyläläiseen Happeeseen. Manninen on solminut sopimuksen Happeen kanssa, sopimuksen kattaessa tämän kauden lisäksi kauden 2021-2022. Manninen on edustuskelpoinen jo heti seuraavassa ottelussa, kun Happee kohtaa vieraspelitunnelmissa OLS:n. Liiga- ja maajoukkuekentiltä tuttu Manninen kommentoi paluuta seuraavasti:

”Tottakai on mahtava juttu palata kotiin ja olen todella kiitollinen Happee-yhteisölle miten minut otettiin vastaan ja asiat järjestyi. Kiva päästä joukkueen arkeen mukaan ja toivottavasti pian myös pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Yritetään auttaa joukkuetta parhaan mukaan kohti tavoitteita.”

Lue koko juttu Happeen nettisivuilta:

Kuva : Esa Jokinen